Suomen Keittiömestarit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Suomen Keittiömestarit ry on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii Suomessa rekisteröityneiden alueellisten keittiömestariyhdistysten keskusjärjestönä.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsenistönsä ammatillisten ja sosiaalisten etujen valvojana sekä ammattitaidon ja -tiedon edistäjänä ja kehittäjänä, lisätä tietämystä alasta ja sen merkityksestä yhteiskunnalle sekä edistää yhteistoimintaa alalla toimivien yhteisöjen, yritysten ja yksityisten kesken. Yksi keskeisimmistä tavoitteista on lisäksi edistää suomalaista ruokakulttuuria ja korkealaatuista keittotaitoa. Yhdistys tukee alan kilpailutoimintaa Suomessa ja ulkomailla.

Suomen Keittiömestarit ry on  Pohjoismaiden Keittiömestareiden NKF:n ja keittiömestarien maailmanliiton WACS:n jäsen.

Lisätietoa
Alueyhdistykset
Jäseneksi liittyminen
[/vc_column_text][vc_column_text]

Suomen Keittiömestarit

Rakkaudesta ruokaan, yhteistyötä yli rajojen

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1232″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1332″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.ctof.fi/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1016″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.nordicchefs.com/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1014″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.worldchefs.org/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]