Suomi – Kiina yhteistyöillallinen 2019

Suomen ja Kiinan keittiömestareiden yhteistyötapaaminen

Suomen Keittiömestarit ja Kiinan Suomen Suurlähetystö järjestivät 14.10.2019 illallistilaisuuden ravintola Pääpostissa, Helsingissä. Mukana olleet 25 kiinalaista huippukeittiömestaria valmistivat yhteistyössä Suomen Keittiömestareiden ja yrityskumppaneiden kanssa n. 120 kutsuvieraalle menukokonaisuuden, joka ilmensi molempien maiden ruokakulttuuria, -osaamista ja raaka-aineita. Yhdessä toteutetun illallisen tavoitteena oli edistää ruoka- ja elintarvikealaan liittyvää yhteistyötä. Tilaisuus on jatkoa vuonna 2017 aloitetulle keittiömestareiden väliselle yhteistyölle.

Suomen Keittiömestarit ry kiittää yhteistyökumppaneitaan ja tilaisuuden järjestelyissä mukana olleita yrityksiä:
Aromi, Arvo Kokkonen Oy, Atria, Dava Foods, Duni, Ecolab, Electrolux, Fazer & Fazer Culinary Team, Gagu Dessert/Pastry & Chocolate Laboratory, Helsingin Kalatalo Oy, JEPO, Kairest Oy, Karelian Restaurant and Guesthouse, Kespro, Lapin Keittiömestarit, Laurea University of Applied Sciences, Mastermark, MTK, Pajunen, Segres, Unilever Food Solutions, Restaurant Pääposti, Valio and Victorinox.

Kuvat ©Virpi Kulomaa, Viestintävalkea