Young Chefs Club tapaaminen 20.10.2021

By Virpi Kulomaa|24.08.2021|Ajankohtaista|0 comments

Suomen Keittiömestarit ry:n nuorille kokeille suunnatun Young Chefs Clubin lokakuun koulutuspäivä järjestetään Turussa. Koulutus pidetään Turun ammatti-instituutissa yhteistyössä kouluttajana toimivan Atrian kanssa.

Aika ja paikka

20. – 21.10.2021 Turun ammatti- instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, 20520 Turku  

Ohjelma

Keskiviikko 20.10.2021

11.00 saapuminen koululle ja liukuva lounas

12.00- 17.00 ruoanvalmistuksen teoriaa ja käytännön ruoanvalmistusta Atrian keittiömestareiden johdolla

18.00- 19.30 majoittuminen kahden hengen huoneissa Laivahostel S/s Bore, Linnankatu 72, 20100 Turku

19.30 illallinen Ruben ravintolassa

Torstai 21.10.2021

Aamiainen ja kotiinpaluu omaan tahtiin.

Käytännön asioita

Ruoanvalmistuspäivään kokin asu päälle, illalliselle casual ja siisti pukeutuminen.

Atria ja Suomen Keittiömestarit huolehtivat lounaan, koulutuspäivän, illallisen, matkojen ja majoittumisen kustannuksista. Matkat maksetaan ensin itse/alueyhdistys maksaa. Matkakorvaus maksetaan takaisin, kun osallistuja saapuu paikan päälle.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja huomioiden, että jokaisesta alueyhdistyksestä pääsee vähintään yksi nuori mukaan. Ennen ilmoittautumista osallistujan on kysyttävä lupa osallistumiseen omasta alueyhdistyksestä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittautumiset 10.10.2021 mennessä sähköpostilla riikka.mantila@chefs.fi

Lisätiedot Riikka Mantila, Young Chefs Club -mentori
044 907 3074 tai 044 023 0573

Share this Post: