Young Chefs Club -koulutuspäivä pidetään huhtikuussa Turussa

Young Chefs Club -koulutuspäivä pidetään huhtikuussa Turussa

Suomen Keittiömestarit ry:n nuorille kokeille suunnatun Young Chefs Clubin seuraava koulutuspäivä järjestetään huhtikuussa Turussa. Koulutus pidetään Turun ammatti-instituutissa yhteistyössä Atrian kanssa. Tule mukaan keväiseen koulutuspäivään tutustumaan ruoanvalmistuksen teoriaan ja käytäntöön Atrian keittiömestareiden johdolla!

Aika ja paikka

Tiistai 13.4.2021
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, 20520 Turku
Koronavirustilanteen vuoksi tilaisuus on siirretty syksyyn (päivä avoin).

Ohjelma

Tiistai 13.4.2021

11.00 – 12.00 Saapuminen koululle ja liukuva lounas
12.00 – 17.00 Teoriaa ja ruoanvalmistusta Atrian keittiömestareiden johdolla
18.00 – 19.30 Kirjautuminen majoittumiseen
19.30 – 22.00 Illallinen ravintola Rubenissa

Keskiviikko 14.4.2021

8.00 – Aamiainen ja kotiinpaluu omaan tahtiin

Majoittuminen

YCC-koulutuspäivien majoittuminen on kahden hengen huoneissa Turun keskustassa Aurajoen rannalla sijaitsevassa museolaiva Laivahostel S/s Boressa, joka toimii myös Turun ammatti-instituutin oppimisympäristönä. Koulutuspäivien järjestäjä huolehtii majoitusvarauksista ilmoittautumistilanteen mukaan.

Koulutuksen hinta

Koulutuspäivä on osallistujille maksuton. Koulutuksen kustannuksista (lounas, koulutuspäivä, illallinen ja majoitus) vastaavat yhteistyössä Atria ja Suomen Keittiömestarit ry.

Matkat maksetaan itse tai alueyhdistyksen toimesta. Matkoista on mahdollista hakea korvausta koulutuspäivien jälkeen Suomen Keittiömestarit ry:ltä. Matkakorvausta maksetaan max 50 €/henkilö.

Käytännön asioita

Ota mukaan kokin asu tiistaina 13.4.2021 koulutuspäivälle, jolloin valmistetaan ruokaa. Päivälliselle ravintola Rubenissa pukukoodina smart casual.

Ilmoittautuminen

Koulutuspäiville mahtuu mukaan 20 osallistujaa. Ole ensin yhteydessä alueyhdistyksen puheenjohtajaan ja sovi osallistumisesta/hausta mukaan yhteistyössä alueyhdistyksen kanssa. Lisätiedoissa voit olla yhteydessä suoraan Young Chefs Clubin tuutoriin Riikka Mantilaan.

Koulutuspäivän osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, huomioiden kuitenkin ensisijaisesti, että jokaisesta alueyhdistyksestä pääsee vähintään yksi nuori mukaan tapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan 31.3.2021 mennessä sähköpostitse riikka.mantila@turku.fi

Hakemuslomake Young Chefs Club -toimintaan

Oletko kiinnostunut osallistumaan Young Chefs Club -toimintaan? Ole yhteydessä alueyhdistyksen puheenjohtajaan ja täyttäkää yhdessä hakemuslomake.

Alueyhdistysten puheenjohtajien yhteystiedot
Young Chefs Club -hakemuslomake

Lisätiedot

Riikka Mantila
Young Chefs Club -mentori
Suomen Keittiömestarit ry
044 907 3074 tai 044 023 0573
riikka.mantila@turku.fi

Share this Post: