Suomen kokkimaajoukkue ja Fazer Culinary Team kilpailivat kokkien MM-kisoissa

Suomen kokkimaajoukkue ja Fazer Culinary Team kilpailivat kokkien MM-kisoissa

Suomen kokkimaajoukkue ja Fazer Culinary Team olivat mukana 24. – 28.11.2018 järjestetyissä kokkien maailmanmestaruuskilpailuissa,  Culinary World Cupissa Luxemburgissa.

Suomen kokkimaajoukkue kilpaili kansallisten joukkueiden sarjassa, johon kuuluivat Culinary Art ja Pastry Art sekä Hot kitchen -kilpailukategoriat (ns. kylmä ja lämmin keittiö). Joukkue sijoittui kokonaiskilpailun kuudenneksi yltäen Hot kitchen -kilpailusarjassa upeasti kultatason suoritukseen ja Culinary Art ja Pastry Art -sarjassa hopeatasolle.

Fazer Culinary Team kilpaili Community Catering -sarjassa ja nappasi upeasti kokonaiskilpailun toisen sijan. Molempien kilpailusarjojen voitot menivät Ruotsiin.

Viralliset tulokset

Suomen keittiömestarit ry onnittelee joukkueita hyvästä kilpailumenestyksestä!

Suomen Hot kitchen -tiimi: Niall Larjala (vas. ylärivi), Mattias Åhman, joukkueen kapteeni Simo Pietarinen, Kari Julin ja edessä Matias Haapsaari (vas.) ja Samuel Mikander. Kuva: Eva Tordera Nuño

Fazer Culinary Team. Joukkueenjohtajana toimii tuotekehityspäällikkö Karri Käki Fazer Food Servicesiltä. Joukkueessa on mukana Fazer Food Servicesin henkilöstöravintoloiden ja Fazer Experience Centerin keittiömestareita: kapteeni Mika Pesonen, Tapio Bergström, Sami Toropainen, Reko Riikonen, Lilli Jyräs, Juha Aalto, Matti Tikka, Lemmikki Ruuskanen ja Antti Tynkkynen. Kuva: Fazer

 

Share this Post: