Suomen Keittiömestareiden syyskokous pidettiin Oulussa

Suomen Keittiömestarit ry
Tiedote 9.10.2021 klo 14.50

Suomen Keittiömestareiden syyskokous pidettiin Oulussa

Suomen Keittiömestarit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 9.10.2021 Oulussa. Kokouksessa vahvistettiin tulevan kauden hallituksen kokoonpano. Yhdistyksen puheenjohtajana vuoden 2008 alusta alkaen toimineen keittiömestari Ulla Liukkosen seuraajaksi valittiin keittiömestari, yrittäjä Markku Ojala Lahdesta. Uuden puheenjohtajan ja hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2022.

– Yhdistyksen toiminta on vuosien saatossa saatu vakiinnutettua vakaalle taloudelliselle pohjalle, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. Olen saanut kunnian tehdä työtä keittiömestariyhteisön ja suomalaisen ruokakulttuurin eteen luottamuksella ja tätä työtä olen tehnyt suurella sydämellä. Kiitän lämpimästi hallitusta, jäsenistöämme ja kaikkia yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä sekä toivotan onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle ja hallitukselle tärkeään tehtävään, toteaa Liukkonen.

– Kiitän lämpimästi jäsenistöämme luottamuksesta. Ulla Liukkonen on tehnyt pitkän ja menestyksekkään työsaran yhdistystoiminnan eteen vuosien aikana. Jatkamme tätä tehtävää tulevaisuudessa varmalta pohjalta ja hyvässä yhteistyössä jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri Suomen, kertoo Ojala.

Suomen Keittiömestarit ry:n hallituksessa toimivat vuoden 2021 loppuun asti puheenjohtajana Ulla Liukkonen (Karjala), varapuheenjohtajana Petri Selander (Lappi), sihteerinä Mikko Kemppainen (Etelä-Suomi), alueyhdistysvastaavana Hannele Mansikkamäki (Pirkanmaa), YCC-mentorina Riikka Mantila (Turku), kilpailuvastaavana Markku Ojala (Päijät-Häme) ja rahastonhoitajana Esa Koppelo (Pohjois-Pohjanmaa). Tulevan kauden hallituksessa jatkavat Markku Ojala (pj.), Petri Selander, Esa Koppelo ja Riikka Mantila sekä uusina hallituksen jäseninä aloittavat Jani Forssel, Leena Pölkki ja Risto Sundberg.

Suomen Keittiömestarit kiittää kuluvan kauden hallitusta hyvästä hallitustyöstä ja toivottaa menestystä tulevan kauden hallitukselle.

Lisätiedot

Ulla Liukkonen
Puheenjohtaja
ulla.liukkonen@ullaliukkonen.fi
050 352 9006

Markku Ojala
SKM:n kilpailuvastaava
markku.ojala@chefs.fi
040 771 2817

Virpi Kulomaa
Tiedottaja (mm. kuvatiedustelut)
virpi@viestintavalkea.fi
040 592 8752

Suomen Keittiömestarit ry on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii Suomessa rekisteröityneiden alueellisten keittiömestariyhdistysten keskusjärjestönä. Yhdistyksen tehtävänä on edistää suomalaista ruokakulttuuria ja gastronomiaa, toimia jäsenistönsä ammattitaidon ja -tiedon edistäjänä ja kehittäjänä sekä on lisätä tietämystä alasta ja sen merkityksestä yhteiskunnalle.

Share this Post: