Julkilausuma 24.10.2020

By Virpi Kulomaa|31.10.2020|Ajankohtaista|0 comments

Suomen Keittiömestarit ry
Syyskokouksen 2020 julkilausuma

Ravintolassa voi syödä turvallisesti pikkujouluaikana

Me Suomen Keittiömestarit olemme huolissamme koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta ravintoloiden toimintaan. Ajat ovat haasteelliset ja alallamme on paljon pieniä sekä suuria yrityksiä, joihin pienentyneet asiakasvirrat vaikuttavat merkittävästi, joka vaikuttaa myös välillisesti työtekijöihin, heidän perheidensä sekä yhteistyökumppaneidemme toimintaan.

Meille ravintola-alan ammattilaisille on sydämen asia palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla kaikkina aikoina. Haluamme muistuttaa, että olemme aina pitäneet ammattimme puolesta huolta ruuan ja palvelujemme hygieniasta ja turvallisuudesta. Nyt korona-aikana huolehdimme hygieniasta korostetusti, jonka lisäksi noudatamme toimintaamme liittyviä viranomaissuosituksia.

Nämä kaikki toimenpiteet yhdessä takaavat sen, että ravintolaan on turvallista tulla syömään myös nyt meneillään olevana poikkeuksellisena aikana. Toivommekin, että ihmiset lähtisivät tuttuun tapaan pikkujouluihin ravintolaan nauttimaan hyvästä ruuasta, turvallisesti pienissä ryhmissä ja luonnollisesti ottamalla huomioon alueelliset vallitsevat suositukset. On tärkeä muistaa juhlan ja nautinnollisten makuelämysten merkitys hyvinvoinnille koronatilanteessa, joka on tuonut paljon muutoksia arkeemme ja jonka kanssa meidän on opittava elämään.

Meille on kunnia-asia palvella asiakkaitamme hyvin. Yritetään kaikki yhdessä selvitä haastavasta tilanteesta valoisin mielin, kehittää uutta tulevaa varten ja katsoa positiivisesti tulevaisuuteen.

Hyvää ja turvallista pikkujouluaikaa!

Suomen Keittiömestarit ry
Ulla Liukkonen
puheenjohtaja
ulla.liukkonen@chefs.fi
050 352 9006

Kuva: Pirkanmaan Keittiömestarit ry/Sanna Hillberg

Share this Post: