JEPOn perunareseptikilpailu alueyhdistyksille
JEPOn perunareseptikilpailu alueyhdistyksille
JEPO kutsuu Suomen Keittiömestareiden alueyhdistykset mukaan reseptikilpailuun, jonka tavoitteena on luoda uusia innovatiivisia ja herkullisia reseptejä JEPOn kypsistä perunatuotteista ammattikeittiöiden tarpeisiin.
JEPOn kypsät perunatuotteet ovat ammattikeittiön arjen helpottajia! Loihditko sinä mieluummin perunaruokasi kuorella vai ilman? Nyt on aika laittaa sisäinen tuotekehittäjäsi valloilleen ja osallistua Jepuan Peruna Oy:n, tuttavallisemmin JEPOn, järjestämään reseptikilpailuun. Osallistua voivat kaikki Suomen Keittiömestariyhdistyksen alueyhdistysten jäsenet.
Reseptejä voitte suunnitella yksin, kaksin tai porukalla; pääraaka-aineena JEPOn kypsiä perunatuotteita
käyttäen. Toivomme, että saamme runsaasti uusia innovatiivisia ja herkullisia perunareseptejä ammattikeittiöiden tarpeisiin.
Osallistu reseptikilpailuun lähettämällä resepti ja kuvat 15.3.2022 mennessä jepo.fi/reseptikilpailu-2022
Linkin takaa löytyy myös tarkemmat ohjeet ja reseptipohja.
Kolme parasta reseptiä palkitaan ja voittajat julkaistaan Gastro 2022 messujen yhteydessä.
Tsemppiä reseptien suunnitteluun!
Lisätiedot jepo.fi
Kilpailun toteuttavat yhteistyössä JEPO ja Suomen Keittiömestarit ry.