Arla Pro yhteistyökumppaniksi Suomen Keittiömestarien toimintaan

Maitoalan ammattilainen Arla Pro on nyt Suomen Keittiömestarit ry:n yhteistyökumppani! Arla Pron tiimi on siis mukana Suomen Keittiömestarien monissa tapahtumissa, osallistuu Young Chef Clubin toimintaan ja tekee yhteistyötä alueyhdistysten kanssa. Arla Pro on erikoistunut ammattikeittiöiden maitotuotteisiin ja niihin liittyviin ratkaisuihin, joten Arla Pro on ilolla aloittamassa uuden kumppanuuden.

Arla Prolla yhteistyöstä vastaa avainasiakaspäällikkö Anssi Erola. Tässä Anssin terveiset:

”Meille on tärkeää olla kumppaneina ammattikeittiöiden arjessa, joten on hienoa olla tukemassa Suomen Keittiömestarien toimintaa ja kehittämässä suomalaista gastronomiaa. On ilo olla tämän perinteikkään ja ammattitaitoisen yhdistyksen tukena. Olemme olleet tehneet yhteistyötä monien alueyhdistysten vuosien varrella, ja on hienoa aloittaa virallinen yhteistyö. Suomessa on paljon maailmanluokan gastronomian huipputekijöitä, mutta myös valtavasti osaajia erilaisista ammattikeittiöistä, esimerkiksi julkisen ruokailun tuottamisessa. Yhdessä alasta voidaan tehdä houkutteleva sekä helposti lähestyttävä uusille sukupolville. Young Chefs Club on erinomainen keino kehittää alan kiinnostavuutta nuorille. Arla Pron tiimiin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä! Lisää tietoa meistä löydät arlapro.fi.”

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Yrityksessämme työskentelee 400 henkeä. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja 380 suomalaista maitotilaa. Arla Oy kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta, jossa planeettamme ja ihmiset voivat hyvin. Arla Pro on foodservice-liiketoimintamme, jonka ytimessä todellinen kumppanuus asiakkaiden kanssa. www.arlapro.fi

Share this Post: