Uusimmat uutiset

ULLAN UUSI SÄHKÖPOSTI OSOITE
Lue lisää

SUOMEN KOKKIMAAJOUKKUE KILPAILEE LUXEMBURGISSA
Lue lisää

SUOMEN KEITTIÖMESTARIT FACEBOOKISSA
Lue lisää

VUODEN KOKKI 2015
Lue lisää

HERKKUJEN SUOMI 21-23.8.2014 HELSINGISSÄ
Lue lisää

JÄLKIRUOKA KILPAILUSTA MM-HOPEAA SUOMEEN
Lue lisää

SUOMEN KOKKIMAAJOUKKUE
Lue lisää

VILLI JA GRILLI KOHTAAVAT SUVEN RUOKAMAISEMASSA
Lue lisää

PRO2015-EHDOKKAIDEN HAKU ON KÄYNNISTYNYT
Lue lisää

OLLI KUOKKANEN
Lue lisää

VILLIYRTTI HAASTE SUOMEN KEITTIÖMESTAREILLE
Lue lisää

KOKKIEN KOKKI
Lue lisää

BOCUSE D'OR MATTI JÄMSEN VIIDES
Lue lisää

VUODEN POROKOKKI 2014
Lue lisää

VUODEN LÄHIRUOKATEKO
Lue lisää

JAAKKO KOLMOSEN RAHASTON VUODEN 2014 TUNNUSTUSPALKINNOT JAETTIIN TYÖSTÄ SUOMALAISEN RUOKAKULTTUURIN HYVÄKSI
Lue lisää

RUUAN KULTTUURIPALKINTO
Lue lisää

VUODEN KOKKI JA TARJOILIJA
Lue lisää

TERVETULOA GASTROON
Lue lisää

TIEDOTE ELO-SÄÄTIÖLTÄ
Lue lisää

VUODEN POROKOKKI FINALISTIT VALITTU
Lue lisää

TREENIT KÄYNNISSÄ MAAILMAN KOVIMPAAN KOKKIKISAAN
Lue lisää

VUODEN LÄHIRUOKATEKO-PALKINNON HAKU KÄYNNISSÄ
Lue lisää

VUODEN KOKKI 2014 SEMIFINALISTIT
Lue lisää

EKOLOGISUUS JA TALOUDELLISUUS GASTRON PARHAIDEN VALTTINA
Lue lisää

VUODEN RAVINTOLA 2014
Lue lisää

SUOMEN KEITTIÖMESTARIT RY:N JULKILAUSUMA
Lue lisää

STREAT HELSINKI
Lue lisää

HAIKON KARTANOON KEITTIÖPÄÄLLIKÖKSI
Lue lisää

UUDET SUOMALAISET RAVITSEMUSSUOSITUKSET
Lue lisää

Aromi-lehti on Suomen keittiömestareiden virallinen jäsenlehti

Keittiömestareilta lahjoitus nuorten mielenterveystyöhön


Keittiömestareilta lahjoitus nuorten mielenterveystyöhön


Karjalan Keittiömestarit ry järjesti hyväntekeväisyysillan Linnoituksen Krouvissa 17. marraskuuta. Tilaisuudessa keittiömestarit luovuttivat keräämänsä tuoton 4500 euroa Etelä-Karjalan nuorten mie-lenterveystyöhön.
Lahjoituksen luovuttivat Suomen Keittiömestareiden ja Karjalan keittiömestareiden puheenjohtaja Ulla Liukkonen ja Saimaan ammattikorkeakoulun keittiömestari-lehtori Jukka Moilanen. Lahjoi-tusta olivat vastaanottamassa EKSOTE: n nuorisopsykiatrisen yksikön ylilääkäri Antti Henttonen sekä terveyspalveluiden johtaja Markku Hupli.
Antti Henttonen kiitti lahjoituksesta keittiömestareita.
- On hienoa, kun varat kohdennettiin suoraan tiettyyn kohteeseen, Henttonen totesi.
Varat käytetään nuorten viihtyvyyden parantamiseen osastolla sekä nuorisopsykiatrian kuntoutta-vassa päiväyksikössä.
- Nuorista noin 80 prosenttia voi hyvin, 20 prosenttia vähemmän hyvin ja heistä noin 5 prosenttia oireilee vakavasti ja tarvitsevat erityishoitoa. Tänä vuonna noin 740 13-22 –vuotiasta tarvitsee apua Lappeenrannassa.
Lahjoituksessa olivat mukana Suomen Keittiömestarit, Karjalan keittiömestarit, Satakunnan keit-tiömestarit, Keski-Suomen keittiömestarit, Etelä-Suomen keittiömestarit sekä Leipomo Toivonen Imatralta, Saarioinen, Salico sekä Savitaipaleen Leipäveljet. Linnoituksen Krouvi luovutti myös illan tuoton yhteiseen hyvään tarkoitukseen.
- Kiitän sydämestäni kaikkia lahjoittajia, olette olleet hyvällä asialla, Liukkonen sanoo.
Nyt lahjoitetun tuoton keittiömestarit kokosivat Talvipäivillään Imatralla helmikuussa. Tapahtu-massa muun muassa myytiin ainutlaatuisen suuri Viipurinrinkeli.
Hyväntekeväisyysillan juonsi ja mukavista musiikkiesityksistä vastasi Karjalan keittiömestareiden trubaduuri Jukka Moilanen.

Ulla Liukkonen haastaa muut keittiömestari-yhdistykset

- Me keittiömestarit olemme huolissamme tulevaisuudesta ja halusimme lahjoituksellamme huomi-oida tukea tarvitsevia nuoria. Nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi tarvitaan meidän kaikkien apua, Liukkonen sanoo.
- Ylilääkäri Antti Henttosen sanoja lainatakseni, suurin osa nuorista voi hyvin ja heillä on hyvät lähtökohdat elämään. Meidän pitää antaa apua myös heille, jotka voivat huonosti ja omalta osal-tamme vaikuttaa siihen, että he saisivat parhaat mahdolliset edellytykset saadakseen elämänsä oi-keille raiteille.
- Haastan kaikki muut yhdistykset samaan asiaan, vaikka pienemmälläkin summalla. Jokainen yh-distys voi toimia omassa maakunnassaan, oman alueensa nuorten hyväksi. Kun määrärahoja leika-taan jatkuvasti, tarvitaan meidän panostamme. Meillä on myös tehtävämme siinä, että nuorille anne-taan tulevaisuus ja samalla olemme takaamassa jatkajia omalle työllemme.


Ulkoasu Bowsville Oy - Powered by Hummeri CMS