Uusimmat uutiset

JÄLKIRUOKA KILPAILUSTA MM-HOPEAA SUOMEEN
Lue lisää

SUOMEN KOKKIMAAJOUKKUE
Lue lisää

VILLI JA GRILLI KOHTAAVAT SUVEN RUOKAMAISEMASSA
Lue lisää

PRO2015-EHDOKKAIDEN HAKU ON KÄYNNISTYNYT
Lue lisää

OLLI KUOKKANEN
Lue lisää

VILLIYRTTI HAASTE SUOMEN KEITTIÖMESTAREILLE
Lue lisää

KOKKIEN KOKKI
Lue lisää

BOCUSE D'OR MATTI JÄMSEN VIIDES
Lue lisää

VUODEN POROKOKKI 2014
Lue lisää

VUODEN LÄHIRUOKATEKO
Lue lisää

JAAKKO KOLMOSEN RAHASTON VUODEN 2014 TUNNUSTUSPALKINNOT JAETTIIN TYÖSTÄ SUOMALAISEN RUOKAKULTTUURIN HYVÄKSI
Lue lisää

RUUAN KULTTUURIPALKINTO
Lue lisää

VUODEN KOKKI JA TARJOILIJA
Lue lisää

TERVETULOA GASTROON
Lue lisää

TIEDOTE ELO-SÄÄTIÖLTÄ
Lue lisää

VUODEN POROKOKKI FINALISTIT VALITTU
Lue lisää

TREENIT KÄYNNISSÄ MAAILMAN KOVIMPAAN KOKKIKISAAN
Lue lisää

VUODEN LÄHIRUOKATEKO-PALKINNON HAKU KÄYNNISSÄ
Lue lisää

VUODEN KOKKI 2014 SEMIFINALISTIT
Lue lisää

EKOLOGISUUS JA TALOUDELLISUUS GASTRON PARHAIDEN VALTTINA
Lue lisää

VUODEN RAVINTOLA 2014
Lue lisää

SUOMEN KEITTIÖMESTARIT RY:N JULKILAUSUMA
Lue lisää

STREAT HELSINKI
Lue lisää

HAIKON KARTANOON KEITTIÖPÄÄLLIKÖKSI
Lue lisää

UUDET SUOMALAISET RAVITSEMUSSUOSITUKSET
Lue lisää

PRO VOITTAJAT
Lue lisää

Hyvät alueyhdistykset ja yhteistyökumppanit Vuoden viimeinen päivä on käsillä, vuosi vaihtuu 2014.
Lue lisää

Yhteistyö Kespron kanssa
Lue lisää

Taustatietoa Suomen Kokkimaajoukkueesta
Lue lisää

Hyvät Alueyhdistykset hallitus ja yhteistyökumppanit!
Lue lisää

Aromi-lehti on Suomen keittiömestareiden virallinen jäsenlehti

GASTRONORD / VINORDIC -MESSURISTEILYLLE TUKHOLMAAN M/S MARIELLALLE 25.–27.4.2012


TULE MUKAAN AMMATTILAISET LAIVALLA – SUOMEN KEITTIÖMESTARIT ry:n sekä BAARIMESTARIEN JA KANNATTAJIEN KERHO F.B.S.K ry:n YHTEISELLE GASTRONORD/VINORDIC -MESSURISTEILYLLE TUKHOLMAAN M/S MARIELLALLE 25.–27.4.2012


Yhteistyökumppaneiden ohjelma laivalla
Yhteistyökumppaneiden näyttelyä, esityksiä ja demoja varten on varattu laivalla kaksi kokoustilaa kannella 8, jotka ovat avoinna keskiviikkona 25.4. klo 16.00–20.00, torstaina 26.4. klo 16.00–20.00.
Kokouskahvi ja hedelmät -tarjoilu kumpanakin päivänä kokousaulassa. Lisäksi on luvassa paljon muuta yhteistyökumppaniyritysten ohjelmaa, yllätyksiä ym. Ammattilaiset Laivalla -risteilyn aikana.
Haluatko Ammattilaiset Laivalla Yhteistyökumppaniksi? Kysy lisätietoja myynniltämme!

Ruokailut Keskiviikkona 25.4.

Kokousillallinen klo 20.00 Food Garden -ravintolassa

Torstaina 26.4.
Meriaamiainen klo 7.00–9.30.
Viking Buffet-illallinen klo 20.00
Perjantaina 27.4.
Meriaamiainen klo 8.00-10.00

HUOM! Kaikki kellonajat ovat paikallista aikaa.
Ruokajuomat Ala Carte illallisella lisämaksusta.
Paluumatkan buffet-illallisen hintaan sisältyy ruokajuomat; puna- ja valkoviini, olut, virvoitusjuomat
sekä kahvi hanoista itse noudettuina.

Kuljetukset Klo 10.00 bussikuljetus Älvsjön messukeskukseen. Iltapäivällä n. klo 14.30 bussikuljetus takaisin satamaan.

Matkan hinta A– tai B-luokan hytti
Yhden henkilön käytössä 395 € / hlö Kahden henkilön käytössä 345 € / hlö
Kolmen henkilön käytössä 330 € / hlö Neljän henkilön käytössä 295 € / hlö
LXB-luokan hytti
Yhden henkilön käytössä 595 € / hlö
Kahden henkilön hytissä 440 € / hlö
Hintaan sisältyy • Ammattilaiset Laivalla -risteily valitussa hyttiluokassa
• Meriaamiainen meno-paluu (LXB-luokassa erikoisaamiainen)
• Kokousillallinen menomatkalla (sis. lähdevesi): Laivan keittiöpäällikön valitsema
kolmen ruokalajin menu (liha-, kala- tai kasvisvaihtoehto)
• Viking Buffet – illallinen paluumatkalla (sisältää ruokajuomat)
• Yhteistyökumppaneiden näyttely, esitykset, demot ym. ohjelma laivalla
• Kahvi ja hedelmät kokoustilassa meno- ja paluumatkalla
• Bussikuljetukset Tukholmassa: Satama – Älvsjö - Satama,
• Vapaa sisäänpääsy GastroNord–messuille (Vinordic-messuille vapaa pääsy kävijälle,
jonka yrityksellä on anniskelulupa)
• Ryhmä Expertien lähtöselvityspalvelut satamassa
Maksu-/Peruutusehdot
Ennakkomaksu 50 € / hlö viikon kuluttua varauksesta ja loppumaksu erääntyy 20.3. Kuluton peruutus
on kuitenkin voimassa 28.2. saakka. Osaperuutukset: 30–15 vrk ennen matkan alkua 25 % matkan
hinnasta, 14–3 vrk ennen matkan alkua 50 % matkan hinnasta ja alle 3 vrk ennen matkan alkua 100 % matkan hinnasta. Sairaustapauksissa peruutuskulut ovat aina 17 € / hlö lääkärintodistusta vastaan. Muutokset lähtijälistaan tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä. Tämän jälkeen tulleista hytti- tai lähtijämuutoksista veloitamme 17 € / muutos.
Matkavaraukset RYHMÄEXPERTIT OY
Lapinlahdenkatu 19, 00180 HELSINKI, puh: 010 835 5300 Fax: 010 835 5310
ryhmaexpertit@ryhmaexpertit.fi. Avoinna: ma-pe 9.00–16.00
Ammattilaiset Laivalla -risteilyn järjestäjä
Suomen AMT Oy yhteistyössä Suomen Keittiömestarit ry:n, F.B.S.K. Suomen Baarimestareiden ja Kannattajien Kerho ry:n sekä Tukholman Messujen kanssa.
Lisätietoja ja yhteistyökumppanuusyhteydenotot
Raija Sahlman Jarmo Myllysilta
040 705 9957 040 5516584
raija.sahlman@suomenamt.fi jarmo.myllysilta@suomenamt.f28Suomen

Ulkoasu Bowsville Oy - Powered by Hummeri CMS