Kilpailutoiminta

Kilpailutoiminta

Kotimaiset ja kansainväliset kilpailut ovat yksi Suomen Keittiömestarit ry:n keskeisin toimintamuoto korkeatasoisen keittotaidon, ruokakulttuurin ja kotimaisten raaka-aineiden edistämiseksi ja tunnetuksi tekemiseksi kansainvälisillä areenoilla.

Suomen kokkimaajoukkue

Suomen kokkimaajoukkue, Culinary Team of Finland on Suomen Keittiömestareiden kanssa yhteistyössä toimiva yksikkö, jonka tärkein tavoite on neljän vuoden välein järjestettävät kokkiolympialaiset. Maajoukkue edustaa kilpailujen lisäksi suomalaista ruokakulttuuria ja ruokaosaamista kotimaisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa. Lisää toiminnasta voit lukea Suomen kokkimaajoukkueen sivuilta.

Young Chefs Club

Young Chefs Clubin toiminnan tarkoitus on mahdollistaa nuorille kokeille verkostoitumismahdollisuuksia kotimaassa ja järjestää heitä kiinnostavia koulutuksia ja vierailuja ympäri maata. Young Chefs Clubin kautta halukkaiden on mahdollista päästä tutustumaan kilpailutoimintaan ja sitoutumisen ja osaamisen tason ollessa riittävä pääsyn itse kilpailutoimintaan yksilö- tai joukkuetasolla.

 

Share this Page: