Young Chefs Club tapaaminen 20.10.2021
Suomen Keittiömestarit ry:n nuorille kokeille suunnatun Young Chefs Clubin lokakuun koulutuspäivä järjestetään Turussa. Koulutus pidetään Turun ammatti-instituutissa yhteistyössä kouluttajana toimivan Atrian kanssa.
Aika ja paikka
20. – 21.10.2021 Turun ammatti- instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, 20520 Turku
Ohjelma
Keskiviikko 20.10.2021
11.00 saapuminen koululle ja liukuva lounas
12.00- 17.00 ruoanvalmistuksen teoriaa ja käytännön ruoanvalmistusta Atrian keittiömestareiden johdolla
18.00- 19.30 majoittuminen kahden hengen huoneissa Laivahostel S/s Bore, Linnankatu 72, 20100 Turku
19.30 illallinen Ruben ravintolassa
Torstai 21.10.2021
Aamiainen ja kotiinpaluu omaan tahtiin.
Käytännön asioita
Ruoanvalmistuspäivään kokin asu päälle, illalliselle casual ja siisti pukeutuminen.
Atria ja Suomen Keittiömestarit huolehtivat lounaan, koulutuspäivän, illallisen, matkojen ja majoittumisen kustannuksista. Matkat maksetaan ensin itse/alueyhdistys maksaa. Matkakorvaus maksetaan takaisin, kun osallistuja saapuu paikan päälle.
Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja huomioiden, että jokaisesta alueyhdistyksestä pääsee vähintään yksi nuori mukaan. Ennen ilmoittautumista osallistujan on kysyttävä lupa osallistumiseen omasta alueyhdistyksestä.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Ilmoittautumiset 10.10.2021 mennessä sähköpostilla riikka.mantila@chefs.fi
Lisätiedot Riikka Mantila, Young Chefs Club -mentori
044 907 3074 tai 044 023 0573