TIEDOTE YHTEISTYÖKUMPPANUUDESTA

Suomen Kasviöljykierrätys (SKK) – jäterasvojen keräyspalvelu ravintoloille

Suomen Keittiömestarit Ry ja Suomen Kasviöljykierrätys Oy ovat sopineet yhteistyöstä vuosille 2023 ja 2024. Erilaisten jäterasvojen sekä -öljyjen käsittely voi olla keittiössä haasteellista ja tässä Suomen Keittiömestareiden ja SKK:n yhteistyö on ammattilaiselta ammattilaiselle toisiaan tukevaa.
SKK tarjoaa keräys sekä käsittelypalvelun ravintoloiden jäterasvoille sekä -öljyille teidän tarvitsee vain kerätä ravintolan käytetyt rasvat keräysastioihin – SKK hoitaa kaiken muun! Jäterasvoja ei tarvitse erikseen puhdistaa ennen keräystä. Voit valita kolmen kokoisista keräysastioista sen mukaan, paljonko jäterasvoja kertyy. Vaihtoehdot ovat 60 L, 200 L ja 1000 L keräysastiat. SKK toimittaa keräysastiat ja hakee ne täysinä pois. Saat aina tilalle tarvittavan määrän puhtaita astioita pois vietävien tilalle.

Mikä on SKK:
Suomen Kasviöljykierrätys Oy on perustettu 1997 Loimaalle, jolloin toiminta laajeni koko Suomen laajuiseksi. Tätä ennen käytettyjen elintarvikerasvojen keräystä ja jatkojalostusta teimme Itä-Suomessa. Tänä päivänä SKK on Pohjoismaiden suurin käytettyjen elintarvikerasvojen käsittelijä. SKK:n toiminta on valtakunnallista: Uusi vähäpäästöinen keräyskalusto sekä kuljetusalan ammattilaiset huolehtivat rasvojen keräämisestä, jatkojalostus tapahtuu Loimaalla automatisoidussa tehtaassa.
SKK:lla on koko toiminnan kattava ympäristölupa ja yrityksen ympäristöjärjestelmä on ISO 14001-sertifioitu. Lisäksi toiminta on ISCC-järjestelmän mukaista. SKK on turvallinen kumppani ammattilaiselta ammattilaiselle, toimitamme esimerkiksi siirtoasiakirjat omavalvontaanne varten joka astiavaihdosta.
Kehitämme keräyspalveluamme helpottamaan teidän arkeanne keittiössä.

Share this Post: