Julkilausuma: Ruokamuistojen päivä ikäihmisille

Suomen Keittiömestarit ry
Julkilausuma 29.9.2018, Helsinki

RUOKAMUISTOJEN PÄIVÄ IKÄIHMISILLE

Suomen Keittiömestarit ry on mukana kokkien maailmanliiton lokakuussa järjestämässä International Chefs Day – päivässä. Vuosittain toteutettavan kansainvälisen teemapäivän aiheena on tänä vuonna lasten terveellinen ruokailu.

Meillä Suomessa, jossa lapset saavat päiväkodista asti päivittäin lämpimän ja suositusten mukaisen aterian, ovat asiat paremmin kuin muualla maailmassa. Sen vuoksi me mestarit olemme päättäneet, että kohdistamme päivän Suomessa ikäihmisten hyväksi, joiden ruokailusta kannamme suurta huolta. He ovat antaneet meille eväät ruoanlaittoon ja ilman heitä emme olisi täällä kokkaamassa.

Tavoitteenamme on tapahtumapäivänä 20.10.2018 toteuttaa makumatka rakkaimpien ruokamuistojen pariin yhteistyössä palvelutalojen kanssa tai järjestämällä ikäihmisille suunnattu ruokailutapahtuma yhteisen pöydän äärellä.

Toivomme, että mahdollisimman monet alueyhdistykset ja yhteistyökumppanit lähtisivät mukaan yhteistyöhön ja tukemaan tämän tärkeän päivän toteutusta kanssamme. Tehdään yhdessä muistojen päivä ikäihmisille.

Lisätiedot
Ulla Liukkonen
Puheenjohtaja
Suomen Keittiömestarit ry.
ulla.liukkonen@chefs.fi
050 352 9006


Suomen Keittiömestarit vuosikokouksessa 29.9.2018 Suomen Kokkimaajoukkueen kampuksella Leijonanrannassa. Kuva: Kari Martiala

Yläkuva: Shutterstock

Share this Post: