Kenelle Vuoden lähiruokateko 2019 -palkinto?

Kenelle Vuoden lähiruokateko 2019 -palkinto?

Lähiruoka & luomu -tapahtuma hakee sopivaa ehdokasta palkittavaksi Vuoden lähiruokateko -palkinnolla. Palkinnon voi saada henkilö, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan edistänyt lähiruoan käyttöä ja tunnettuutta Suomessa. Palkinnonsaajaa voi ehdottaa 8.3. saakka tapahtuman nettisivuilla. Palkinnonsaaja julkistetaan Lähiruoka & luomu -messuilla Messukeskuksessa 4.4.2019.

Tunnustuspalkinnon saajaksi voi ilmoittautua itse tai ilmoittaa ehdokkaan verkkolomakkeella osoitteessa www.lahiruokaluomu.fi. Vuoden lähiruokateko -palkinnon tuomaristona toimii Lähiruoka & luomu -messujen suunnitteluryhmä puheenjohtajanaan lähiruokakoordinaattori Kirsi Viljanen maa- ja metsätalousministeriöstä.

Palkinnonsaaja julkistetaan Lähiruoka & luomu -messuilla torstaina 4.4. Helsingin Messukeskuksessa. 2 000 euron arvoisen palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Vuoden lähiruokateko -palkinnon voi saada henkilö, yritys tai yhteisö, joka on raaka-ainevalinnoillaan vaikuttanut kestävän kehityksen mukaisen toiminnan toteutumiseen tai kehittänyt lähellä tuotettujen raaka-aineiden tuotevalikoimaa. Myös merkittävät markkinointi- tai viestintäteot lähiruoan puolesta voivat olla Vuoden lähiruokateko -palkinnon arvoisia. Palkintokriteerit esitellään kokonaisuudessaan tapahtuman nettisivuilla www.lahiruokaluomu.fi.

Lähiruokateko-palkinnon ovat aiemmin saaneet Stadin puutarhuri ja Juuri Yhtiöt Helsingistä (2018), mikkeliläinen Otava Food Factory Oy (2017), Sodankylän kunnan ruokapalvelut (2016), Reko-lähiruokarenkaiden ”isä” Thomas Snellman (2015), LähiPuoti Remes (2014) ja keittiömestari Heikki Ahopelto (2013).

Lisätietoja: 

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.lahiruokaluomu.fi, #lähiruokaluomu2019

Ehdota palkinnonsaajaa >>

Lähiruoka & Luomu -tapahtuma järjestetään osana Kevätmessuja 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Kevätpuutarha-, OmaMökki-, Asu & Remontoi- ja Sisusta-messujen kanssa. Perjantaista lauantaihin 5.–6.4. on avoinna myös erityisruokavalioita esittelevä Lautasella-tapahtuma. Messut ovat avoinna to-la klo 10–18 ja su klo 10–17. www.kevatmessut.fi 

Share this Post: