Keittiömestarit kokoontuivat talvipäiville Poriin

Keittiömestarit kokoontuivat talvipäiville Poriin

Suomen Keittiömestareiden talvipäiviä vietettiin 8. – 10.2.2019 Porin Yyterissä. Järjestelyistä vastasivat tänä vuonna Satakunnan Keittiömestarit ja päivillä oli mukana noin 180 osallistujaa.

Talvipäivien ohjelmassa oli verkottumista, kokoustamista ja virkistäytymistä. Perjantaina järjestetyillä minimessuilla osallistujat pääsivät tutustumaan yhteistyökumppanien näyttelypisteisiin ja vaihtamaan kuulumisia. Lauantaina pidetyssä vuosikokouksessa käytiin läpi viralliset asiat ja julkilausuma Kotimainen ruoka on ylpeydenaihe, jolla otettiin kantaa ruoan alkuperän ilmoituskäytäntöihin. Kokouksen juhlapuhujaksi oli kutsuttu vt. maakuntajohtaja Asko Aro-Pietilä Satakuntaliitosta ja kunniavieraaksi Taigo Lepik Viron Keittiömestariyhdistyksestä.

Juhlaillallisella Suomen Keitttiömestareiden hallituksesta Petri Selander, puheenjohtaja Ulla Liukkonen ja kunniavieras Taigo Lepik Viron Keittiömestariyhdistyksestä, vierellä vaimo Kaili Lepik. Kuva: Virpi Kulomaa

Keittiömestareiden kummi, maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio avasi lauantain juhlaillallisen ja kiitteli puheessaan julkilausumasta ja muistutti samalla, kuinka tärkeässä roolissa yhdistys ja keittiömestarit toimivat ruoka-alan edistäjinä. Illan aikana saatiin nauttia Satakunnan Keittiömestareiden suunnitteleman upean juhlamenun lisäksi mentalisti Tommi Lahden huikeista korttitempuista ja musiikista mm. Veeti Kallion johdolla.

Satakunnan keittiömestarit tempaisivat talvipäivillä Young Chef -toiminnan edistämiseksi. Yhteistyökumppaneiden tuella järjestettyjen arpajaisten tuotolla ja Porin kaupungin lahjoituksella luovutettiin 1500 € rahalahjoitus nuorten kokkien toiminnan tukemiseen.

”Arjen keskellä on hyvä välillä pysähtyä ja tavata kollegoita. Kiitos Satakunnan Keittiömestareille hyvin järjestetyistä talvipäivistä ja alueyhdistyksille, kun saavuitte runsain joukoin paikalle. Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille ja Taigo Lepikille, yhteistyötä tehdään suurella sydämellä”, totesi Suomen Keittiömestareiden puheenjohtaja Ulla Liukkonen.

”Kiitämme kaikkia järjestelyihin osallistuneita yhdistyksemme jäseniä, yhteistyökumppaneita ja Winnovan matkailuopiskelijoita, jotka mahdollistivat onnistuneen viikonlopun. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta kollegoilta ruoan, palvelun, ohjelman ja järjestelyiden suhteen. ISO kiitos kaikille mukana olleille – teimme yhdessä unohtumattomat Talvipäivät 2019″, totesi Satakunnan keittiömestareiden puheenjohtaja Ari-Pekka Aaltonen

Kuvia talvipäivistä

Share this Post: